3D araba yarışı

3D araba yarışı


Eklenme Tarihi: 04.09.2012

Oynanma Sayısı: 822

Toplam Puan: 3./10



Reklam


Reklam

  • Oyun Açıklaması: Araba oyunları kategorisinde bulunan 3D araba oyunu, en hızlı oyuncuların kazanabileceği büyük bir yarışı anlatmaktadır.Play tuşunua bastığınızda oyun açıklamasını görebilirsiniz. Yarış başlangıcı, RACE seçenekleri içindedir. Bir çok yeni özelliklerin bulunduğu 3D araba yarışında Hot Dog fonksiyonu yarışacağınız yerlere götürür sizi. Need For Speed tarzında FREE ROAM seçeneği ise caddelerde serbest dolaşım ve hız hakkı kazandırıyor.
    3D araba yarışı oyununda, kontroller yön tuşlarıyla sağlanıyor. W tuşu nitro kullanmanıza, shift tuşu el freni ve drift yapmanıza olanak tanıyor. Bu sayade büyük keskin virajlarda kaza yapmadan ilerlemeniz mümkün. 3D araba oyunlarında birinci olmanın temelinde, aracı hızlı kullanmak ve düzenli fren yapmak vardır. Dikkatli bir şekilde aracı hızlı kullanmak ise fark yaratmaktır.

    3D araba yarışı benzersiz ve en yeni sürümüyle oyun1.com.tr sitesinde bulunmaktadır. 3D arasından seçtiğiniz 3D araba yarışı oyunu ile çok eğleneceğinizi ümit ediyoruz. En yeni oyunları ve 3D araba yarışı oyununu sitemizde oynamak için bizi google aramalarında oyun1.com.tr oyun sitesi adıyla aratabilirsiniz. Oyun sitemizde yayınlanan bütün oyunlar bedava oynanır. Oyun sitemizi yine ziyaret etmeniz dileklerimizle.

    Etiketler: 3d araba yarış 3D araba yarışı 3D araba yarışları


  • 3D araba yarışı oyunu oyna

    facebook

Reklam